Din enda genväg till bra betyg

Skolknep

Skolknep___Din_enda_genvag_till_bra_betyg.html
 

Hem      Genvägar      Uppsatser      ”Fusk”      Om oss

Hem      Genvägar      Uppsatser       ”Fusk”      Om oss

Här samlar vi mängder med artiklar om hur du ska göra för att effektivt fuska på prov.


Men kom ihåg att allt fuskande sker på egen risk och negativa konsekvenser kan komma att följa om du åker fast.

Har ni läsare fler tips? maila oss på info@skolknep.se

Kolla in våra andra sidor där vi lär er hur ni kan lura skolan

Vill du kontakta oss? maila info@skolknep.se

Skriv in meddelande på papper


Detta är ett gammalt och klassikt knep och fungerar väldigt ofta. Som ni säkert vet så delar lärare ofta ut kladdpapper i samband med prov, om de inte gör det så kan man alltid fråga efter papper, så delar de ut ett.


När du fått ditt papper kan du relativt enkelt kommunicera med din kompis som sitter bredvid dig. Skriv din fråga eller vad du vill med stora bokstäver och tydligt. Lägg sedan bara ifrån dig pappret samtidigt som du vinklar det i vinkel mot din kompis. När du sett att din kompis uppfattat meddelandet så tar du kladdpappret med dina anteckningar och kluddar över, eller ritar en lite påhittig bild. Det gör att lärarna inte har några som helst bevis om det skulle se meddelandet på pappret.

Kommunicera med en kompis vi teckenspråk


Detta knep är rätt likt knepet där du använder kladdpappret för att skicka meddelanden till din kompis. Men lyckas du med att bemästra det här fusket så är det i stort sett omöjligt att bli upptäckt och du kan kommunicera nästintill utan problem.


Det hela börjar med att du och din kompis kommer överens om simpla tecken som ni ska använda för att kommunicera. Det kan vara allt ifrån snurr med pennan, knack i bänken, klicka ut mer stift i pennan, knäcka fingrarna osv. Ni kan ha så många tecken ni klarar av att komma ihåg helt enkelt. Lyckas ni med att komma ihåg flera tecken så har ni ett fusk som är effektivt och omöjligt att upptäcka om tecknen är tillräckligt diskreta.

Skriv in stödord på Colaflaskan


Det här fusket hör till en av mina personliga favoriter. Det finns flera guider hur du kan göra detta fusk på internet. Jag länkar därför till en mycket bra guide där ni kan läsa hur ni skriver in stödord på innehållsförteckningen på en Colaflaska.

Tryck här

Papper med stödord i fickan


Ett knep som är simpelt och effektivt. Det gäller bara att övertala läraren om att du ska ut ur klassrummet så att du kan kolla på din lapp.


Innan du går in på provet så har du förberett en lapp med information du anser nödvändig för provet. Du lägger sen ner lappen i fickan och går in för att skriva provet. När du behöver kolla på din lapp ber du läraren att få gå på toa, funkar inte det så kan du säga att du måste snyta dig etc. Precis utanför dörren om det måste vara så.


TJEJER: Det kan vara skämmigt, men be läraren om att få gå på toa, svarar läraren nej så kollar du lite försiktigt på honom och säger att du blöder därnere och måste byta snabbt.

Hem      Så får du A      Uppsatser       Lura skolan