Din enda genväg till bra betyg

Skolknep

Skolknep___Din_enda_genvag_till_bra_betyg.html
 

Hem      Genvägar      Uppsatser      ”Fusk”      Om oss

Hem      Genvägar      Uppsatser       ”Fusk”      Om oss

Att smöra i skolan har alltid uppfattas som lite töntigt och fuskigt. Men varför är det töntigt att få bättre betyg för mindre ansträngning, samtidigt som man kommer bättre överens med sin lärare. Vi ger er det bästa knepen för att effektivt smöra och komma bättre överens med era lärare

  1. 1.Stanna kvar efter lektionen. Att stanna kvar efter lektionen är bland det enklaste du kan göra. Sitt bara kvar vid din bänk och plocka med böckerna tills det flesta eleverna har gått. Sen går du bara fram till din lärare och börjar prata, gärna en fråga om lektionen. Lärarna blir ofta entusiastiska och babblar på rätt bra. Spela med och låtsas vara intresserad. Det resulterar i många pluspoäng.


  1. 2.Gör arbeten i så snabbt som möjligt. En person som alltid lämnar in sina arbeten i tid är alltid uppskattad hos lärare. Då förstår de att personen är motiverad och verkar vara intresserad av det de håller på med. Även om det kan vara jobbigt att göra arbetena direkt så är det också ett bra tips för att få arbetena bort från huvudet så snabbt som möjligt.


  1. 3.Lär känna din lärare. Försök att någorlunda analysera hur din lärare är som person. Alla människor är olika och alla lärare gillar olika saker. Försök ta reda på vad din lärare uppskattar och försöka tillfredsställa det. T.e.x vilka frågor som man besvarar i klassen eller vad man fokuserar i arbeten.


  1. 4.Smöra inte för mycket. Allting kan bli taget till överdrift. Detta gäller även när du smörar, överdriv inte. Då går det från att vara positivt till att bli negativt då läraren bara blir less på dig.

Har ni läsare fler tips? maila oss på info@skolknep.se

Kolla in våra andra sidor där vi lär er hur ni kan lura skolan

Vill du kontakta oss? maila info@skolknep.se

Hem      Så får du A      Uppsatser       Lura skolan