Din enda genväg till bra betyg

Skolknep

Skolknep___Din_enda_genvag_till_bra_betyg.html
 

Hem      Genvägar      Uppsatser      ”Fusk”      Om oss

Hem      Genvägar      Uppsatser       ”Fusk”      Om oss

Nästan alla lärare säger till sina elever ”Urkund går inte att lura, ni åker fast i slutändan ändå...” Struntprat, säger vi. Alla program går att lura, det gäller även urkund. Vi ger dig tipsen så att du kan lura urkund och kamma hem det högsta betygen i din skola.


  1. 1.Sätt in vita punkter och bokstäver i ditt arbete. Istället för göra ett mellanslag mellan orden så skriver du en bokstav, exempelvis ”e”, sen markerar du enbart den bokstaven i word och väljer textfärg till vit, detta gör att urkund tror att istället för att du skriver etc ”vasaskeppet är stort” så tror urkund att du skriver ”Vasaskeppeteärestort” och kan därför inte jämföra med något på internet.


  1. 2.Ta en Screenshot och skicka in bildfilen. Detta knep är lite mer riskabelt än tips 1 men om det går hem är det helt omöjlgt för urkund att upptäcka... Börja med att kopiera ditt arbete och klistra in i word-dokumentet. Ta sedan en Screenshot på endast texten. Radera texten i dokumentet och klistra in bilden. ladda sedan ner en PDF-konverterare och gör dokumentet till en PDF. Urkund läser då dokumentet och upptäcker inga fel eftersom den inte läser av text i bilder. Dokumentet ska vara i PDF eftersom läraren lättare ser att det är bilder om filen öppnas i Word. Här är en Youtubefilm som visar hur du ersätter mellanslag med bokstaven Film


  1. 3.Skriv texten inom två citattecken. Urkund har som inställning att inte granska saker som är källhänvisade till. Om du sätter ett vitt citationstecken i minsta storlek i början av texten och ett likadant vitt citationstecken i slutet av texten så lurar du urkund att inte granska texten.


  1. 4.Byt ut stora bokstäver mot grekiska bokstäver. När du kopierat ditt material kan du byta ut alla bokstäver mot bokstäver från det grekiska alfabetet som är nästintill identiska till det vanliga bokstäverna. Du trycker på ”Infoga symbol” och väljer någon av bokstäverna i menyn som kommer upp.

Här är tipsen som lurar urkund och låter dig ta texter från internet:

Har ni läsare fler tips? maila oss på info@skolknep.se

Kolla in våra andra sidor där vi lär er hur ni kan lura skolan

Vill du kontakta oss? maila info@skolknep.se

Hem      Så får du A      Uppsatser       Lura skolan